pieterdewitte.be
in Stekene, door Stekene, van Stekene
Menu
Het werk is nog niet af!
Met jouw steun,
werk ik verder aan een nog beter Stekene. ”

Pieter De Witte

Pieter De Witte - 7de plaats  lijst Gemeentebelangen

Pieter is ondertussen 4 jaar schepen in Stekene. Hij is verantwoordelijk voor financiën, economie, milieu en natuur en onderwijs. Hij zetelt sinds 2006 in de gemeenteraad. "Dit worden dus mijn 3de verkiezingen." zegt Pieter met enthousiasme. "De afgelopen 4 jaar waren boeiend als schepen. Als mijn partij Gemeentebelangen en ikzelf, opnieuw het vertrouwen krijg, dan doe ik met plezier mijn schepensjerp weer aan voor 6 jaar.  Ik ben dus graag, en met volle goesting, opnieuw kandidaat voor Gemeentebelangen op 14 oktober 2018!

UITDAGINGEN EN REALISATIES

"Het is misschien een cliché, maar het werk is nog lang niet klaar." zegt Pieter De Witte. "Mijn eerste jaar als schepen, en misschien ook het tweede, waren voornamelijk inloop en planningsjaren. In het derde en nu (voorlopig?) laatste jaar hebben we een aantal zaken concreet kunnen maken. Hopelijk kunnen we jullie overtuigen om een nieuwe horizon van 6 jaar beleid te maken met Gemeentebelangen onder leiding van burgemeester Stany De Rechter, en de andere collega's. Die nieuwe horizon zorgt ervoor dat we vorm kunnen geven aan nieuwe ideeën."